2. 1. 2011

Bottoms up, it's a sale time!



S končícími vánočními svátky se jako lusknutím prstu většina oblečení zlevní nejmíň na polovinu. Kromě toho, že si za původní cenu jednoho trička, můžeme pořídit tři, to s sebou přináší i další efekt - já si ve slevách většinou pořídím věci, na které bych neměla za původní cenu odvahu. Letos to například byl kožený top z H&M, zlevněný na 300Kč. Ve slevách se dají ale nakoupit i stálice, které užiju v jakémkoliv ročním období. Jednou z nich je košile tzv. button down shirt. Ať už kostkatá ve western stylu nebo klasická bílá, volná nebo vypasovaná, s krátkým i dlouhým rukávem..Dá se totiž nosit pořád a na několik způsobů - pár z nich přidávám...


Photo by PacificCoastNews.com, archivy firem

Světlé džíny do pasu a velké sluneční brýle ala Grace Kelly naladí celý outfit na vlnu retra. Černá mašle dodává kostkaté košili ze Zary punc ženskosti. Pak už si jen stačí vyhrát s doplňky v barvě "zašlého" zlata a podle počasí obout boty - v létě kožené sandály v zime kotníčkové semišky. 



Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images Europe, archivy firem

I obyčejná bílá "boyfriend" košile může být sexy. Stačí k tomu dobře padnoucí oprané džíny, delší sako a kvalitní boty s kabelkou. Nevím jak vy, ale já občas miluju jednoduchou kombinaci džín s bílým topem - ať už tričkem nebo košilí.


Photo by Frederick M. Brown/Getty Images North America, archivy firem

Kostkatá košile se nemusí nosit jen k džínám. Ukázkový styling předvedla Jessica Sutta - decentně rozhalená košile v kombinaci se sukní s vyšším pasem a podpatky působí nenuceně a v žádném případě ne usedle.

Photo by PacificCoastNews.com
To, že se košile nemusí nosit jen jako košile dokonale vystihuje anglická zpěvačka Mollie King. Její styling mě inspiroval a běžím zrevidovat košile a pásky, šaty a tuniky do svého šatníku - rázem mám další varianty jejich kombinací. 


1 komentář: